Hoi! Ik ben René Kolsters, de vader van Thomas en Joanne. In het dagelijks leven werk ik als ICT-er, maar in de avonduren heb ik als pianist al veel koren begeleid. Ook geef ik muzikaal leiding aan de gemeenteband van de kerken in Nijeveen en Kolderveen. Het komt steeds vaker voor dat ik samen met Thomas en Joanne in diensten speel van kerken in de buurt. Soms is dat om liederen te laten horen als optreden, maar regelmatig begeleiden we ook de samenzang. En het is best bijzonder om dat samen met je kinderen te mogen doen!

Jordanië

Regelmatig speel ik ook bij popkoren en zelfs in de live band van streekmusicals. Maar muziek is niet het enige wat me bezighoudt. En we spelen niet voor niets voornamelijk in kerken. Vanaf 2002 ben ik betrokken geraakt bij een christelijk Doveninstituut in Jordanië. Samen met mijn gezin hebben we daar in 2015 een half jaar als vrijwilliger gewerkt. Onze ervaringen kunt u teruglezen op de blogs die we hebben geschreven.

De Anglicaanse priester Broeder Andrew uit Nederland, die directeur van het instituut was, is inmiddels met pensioen. Maar zijn missie om Doven en doofblinden te helpen, gaat nog volop door. Ik ben dan ook voorzitter van de stichting The Carpenter’s Son, die de bijzondere levenswandel en -lessen van Broeder Andrew door wil geven en projecten wil ondersteunen waar hij aan werkt. Meer daarover kunt u vinden op de website van The Carpenter’s Son.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *